Omelett med grønnsaker

Gjør frokosten eller matpakken mer spennende med en fargerik omelett full av grønnsaker. En perfekt måte å bruke opp grønnsaksrestene på, og den holder seg godt i kjøleskapet hvis du lager den i forveien.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens grønnsakene og del dem i små biter.
  2. Stek grønnsakene og potetbitene i olje i 4-5 minutter i en stekepanne.
  3. Pisk sammen egg og vann og hell det over grønnsakene. Rør rundt.
  4. Dryss over revet ost og litt salt og pepper.
  5. La omeletten steke på middels varme til den stivner.
  6. Ha et dryss av persille over.
  7. Server som en enkel frokost, lunsj eller middag.
  8. Om du ønsker å ha den i matpakken er det lurt å avkjøle den litt.
Bruk det du har av grønnsaker og det du liker best. Om du har kokte poteter er det supert å bruke disse i en omelett.
Del på Facebook